Oversigt over JVS Tømrer a/s

Det sikre valg til entrepriser og større renoveringer
Kontakt osBook møde

Tømrer København– JVS Tømrer er en tømrer i København (Herlev), der tillige dækker Frederiksberg, øvrige dele af hovedstaden samt større byer i omegnen, hvor vi udfører en lang række forskelligt tømrer-arbejde.

Totalrenovering– en total renovering af hus eller lejlighed. Vi har stor erfaring med at have totalentreprisen, der løftes dels ved hjælp af egne folk, dels ved hjælp af underleverandører.

Står du overfor en større renovering?

Så kontakt os for et uforpligtende møde lige her.

Renovering af lejlighed – når lejligheden skal renoveres, træder vi til. Lejlighedsrenovering kan være omfattende og bekostelig, hvilket er en god grund til at vælge leverandør med omhu.

Renovering af hus – når hele huset skal renoveres, kan du med fordel vælge os. Vi renoverer huset, så det fremstår mere indbydende – og du kan oven i købet opnå store årlige besparelser (se punktet nedenfor).

Prisberegner renovering –renovering af lejlighed eller hus kan være en bekostelig affære. Derfor kan det være rart med et overslag, inden en renovering påbegyndes. Prøv den, før I beslutter jer for, om lejligheden eller huset skal renoveres.

Tilbygning/udbygning – er huset blevet for småt, kan en tilbygning være sagen. Ved at bygge til kan I øge boligens areal.

Energioptimering – optimering af energiforbruget i hus eller lejlighed. Med stor ekspertise kan vi udpege din boligs svage punkter for derefter at optimere dem.

Nyt tag – skal der nyt tag på huset, kan vi hjælpe. Et nyt tag er en stor beslutning, og det er derfor vigtigt, at I vælger den rigtige leverandør. Kontakt os i dag og få rådgivning om nyt tag.

Døre og vinduer – nye døre og nye vinduer kan give boligen et pift – og samtidig reducere energiforbruget. Skal I have nye døre eller nye vinduer, så kontakt os i dag og hør mere.

Nye gulve – en traditionel tømrer-ydelse, der giver et flot og lækkert resultat. Skal gulvene skiftes eller friskes op, kommer vi forbi uforpligtende og giver et tilbud på nye gulve.

Træterrasse – en terrasse i træ er et lækkert og luksuriøst produkt, som bliver mere og mere populært. Overvejer I en træterrasse, kommer vi forbi og giver et uforpligtende tilbud.

Om JVS Tømrer – mere om firmaet bag. Læs om Jon Vig Schlichting og de ansatte i JVS Tømrer.