Tilbygning i København?

En tilbygning af din bolig er et kompleks projekt, som kræver de mest kompetente og erfarne håndværkere for at sikre, at du ender med et imponerende og tilfredsstillende resultat, som du kan være stolt af.
Kontakt osBook møde

Gør plads til hele familien med en ny tilbygning

Overvejer du derfor en tilbygning/udbygning af hus i hovedstadsområdet er vi nogle af de mest erfarne på området og har lavet et væld af forskellige tilbygninger i København og opland.

Faktisk har vi beskæftiget os så meget med tilbygninger, udbygninger, ombygninger, renoveringer og lignende, at vi vandt prisen: “Hovedstadens bedst anbefalede hovedentreprenør ” 3 år i træk: 2020, 2021 & 2022.

Det er en anerkendelse, som mange kæmper for, og en pris, der garanterer dig et dynamisk og fremragende samarbejde, hvor din tilfredshed er altafgørende.

Værdsætter du derfor kvalitet og ordentligt håndværk, og ser tilbygning af din bolig som en fornuftig investering, finder du ikke en hovedentreprenør mere kvalificerede til opgaven end JVS A/S.

I tvivl om vi kan levere? Læs hvad vores kunder fortæller om os her.

ny tilbygning, tilbygning under opførsel, udbygning
ny tilbygning, tilbygning under opførsel, udbygning

Hvad er en tilbygning?

Tilbygning – også kaldet udbygning – dækker ganske simpelt over en udvidelse af det eksisterende boligareal.

Årsagerne til at bygge til kan være mange: Familieforøgelse, optimering af lysindfald eller simpelthen et ønske om mere plads. En tilbygning kan være på alt fra få kvadratmeter til større udestuer/orangerier og værelser.

Priser på tilbygning

Hvad koster en tilbygning til huset? Et spørgsmål, der ikke uden videre lader sig besvare udtømmende på skrift.

Der er nemlig mange faktorer i spil, når en tilbygning skal prissættes.

Faktorer med indflydelse på prisen, er blandt andet tilbygningens karakter og størrelse og den ønskede kvalitet af materialer.

Hos JVS A/S får du altid en fast pris, inden en tilbygning sættes i værk, ligesom vi arbejder ud fra ab-18 betingelser, når vi laver en entreprise-kontrakt. På den måde er du garderet mod ubehagelige overraskelser som sene prisstigninger eller ting gemt med småt i aftalen.

Vi er selvfølgelig også medlem af Byg Garanti, som sikrer dig mod fejl i op til 10 år og er din tryghed for, at alt vi leverer, er i den fineste orden.

Går du også med renoveringstanker, så prøv vores prisberegner her.

Udbygning
– værd at tænke på

De mange gode sider ved at bygge til skal selvfølgelig holdes op mod de potentielle ulemper. Mange glemmer eksempelvis, at en tilbygning kan sænke brugsværdien af de eksisterende rum, fx. ved at gøre et andet rum til gennemgangsrum eller at ændre lysindfaldet. Der er også en renoveringsperiode, hvor arbejdet står på, og adgangen til boligen er begrænset. Endelig kommer vi ikke udenom, at tilbygninger ikke hører til blandt de helt billige tømrer-opgaver, så prisen er naturligvis også en vigtig faktor.

Hos JVS A/S kommer vi dog disse 3 indvendinger i møde:

  1. Vi er eksperter i at etablere tilbygningen.
  2. Vi overholder som udgangspunkt altid tidsplanen
  3. Vi rydder altid op efter os selv, så projektet ikke er til gene for dine naboer.

Læs også om Hovedentreprise her

tilbygning med hævet terrasse hegnsiden