Overskrift hér bla bla bla

Renovering af lejlighed med hensyn til naboerne

At stå med renovering af sin bolig kan føles som et stort og uoverskueligt projekt. Renovering af lejlighed kan være ekstra udfordrende, fordi der også skal tages hensyn til alle de naboer, der naturligt er lige rundt om én og vil kunne blive påvirket af larm mm. Kender man ikke reglerne, eller kan man ikke overholde dem pga arbejdstider mm, kan du trygt lade JVS Tømrer stå for din renovering af lejlighed.

JVS Tømrer varetager altid

renovering af lejlighed i overensstemmelse med de regler, der er på området, så der ingen sure miner bliver. Vi har stor forståelse for de andre beboere i lejlighedskomplekset eller ejendommen. Derfor overholder vi også alle regler omkring arbejdstider, strøm, lukning for vand osv., så du ikke starter med at blive uvenner med dine naboer allerede ved indflytning. Du skal jo både være glad for resultatet efter din renovering af lejlighed, men du skal også helst kunne se naboerne i øjnene og møde dem med et smil og god samvittighed.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på glade kunder 

Vi lever af glade kunder. Derfor er det vigtigt for os, at potentielle kunder kan se tidligere kunders tilfredshed.Klik ind på vores profil på Håndværker.dk og læs mere om os samt se alle vores anmeldelser.

Vi dækker hele Storkøbenhavn

En tømrer med fokus på kvalitet

At vælge den rigtige tømrer til din byggeopgave er en tillidssag, og den tillid kan vi trygt love dig, at vi lever op til. Hos JVS Tømrer har vi fokus på, at hver eneste opgave, vi udfører som tømrer og snedker, lever op til vore egne høje kvalitetskrav.

Som kvalitetsbevidst tømrer er det lige så vigtigt for os, at kvalitet og pris hænger sammen. Der er ingen grund til at bruge ringe materialer, ligesom der heller ikke er grund til at anvende meget dyre materialer, hvis man ikke kan håndtere dem. Derfor udvælger vi nøje de materialer, vi bruger, og samtidig har vi ansat de dygtigste fagfolk med en uddannelse som tømrer og snedker. Kun på den måde bliver resultatet rigtig godt.

En tømrer med fokus på kvalitet

At vælge den rigtige tømrer til din byggeopgave er en tillidssag, og den tillid kan vi trygt love dig, at vi lever op til. Hos JVS Tømrer har vi fokus på, at hver eneste opgave, vi udfører som tømrer og snedker, lever op til vore egne høje kvalitetskrav.

Som kvalitetsbevidst tømrer er det lige så vigtigt for os, at kvalitet og pris hænger sammen. Der er ingen grund til at bruge ringe materialer, ligesom der heller ikke er grund til at anvende meget dyre materialer, hvis man ikke kan håndtere dem. Derfor udvælger vi nøje de materialer, vi bruger, og samtidig har vi ansat de dygtigste fagfolk med en uddannelse som tømrer og snedker. Kun på den måde bliver resultatet rigtig godt.