Energioptimering

Spar penge i dag - Ring og hør mere om dine muligheder for energioptimering og besparelser eller for et uforpligtende tilbud
26 66 16 66Book møde

Spar penge og forbedre dit indeklima med en energioptimering af din bolig

Vidste du, at energioptimering af din bolig er en overvejende god og grøn investering? Udover den åbenlyse energibesparelse, stiger din bolig i værdi samtidig med, at du får et langt bedre indeklima. Hvis det ikke skulle være nok til, at overbevise dig om værdien af en energioptimering af din bolig, er der faktisk også mange penge, at hente i tilskud. Hos JVS A/S får du en hovedentreprenør med solid erfaring inden for energioptimering. Vores nøje udvalgte hold af kvalitetsbevidste og erfarne håndværkere hjælper dig gnidningsfrit i mål med et fremtidssikret og grønnere hjem, som med tiden vil sikre dig væsentlige økonomiske besparelser og øge værdien af din bolig.

Energioptimering af din bolig har nemlig en håndfuld betydningsfulde fordele for din økonomi, helbred og miljøaftryk:

  • Væsentlig økonomisk besparelse på energiomkostningerne.
  • Bedre indeklima.
  • Værdistigning i boligen.
  • Flottere udseende med f.eks. nye vinduer og døre, nyt tag eller facaderenovering.
tagvindue, nyt tagvindue
lærling, tømrer, kvinde, bygger tilbygning

Optimér prisen og indeklimaet i din bolig med en energioptimering

JVS Tømrer A/S har mange års erfaring i udskiftning af vinduer og døre samt tætning af facade og energibesparende foranstaltninger i form af nyt tag eller isolering i kælder for blot at nævne nogle eksempler.

Ud over de helt åbenlyse økonomiske fordele får du også en bolig med et bedre indeklima efter en energioptimering. Når kulde og fugt ikke kan trænge ind i dit hus, og du samtidig holder varmen inde, uden at huset bliver for tæt, vil du mærke, at huset er bedre at opholde sig i.

Hvis du er i tvivl om, hvad der konkret kan laves af energioptimering på din ejendom, rådgiver vi dig gerne om de forskellige muligheder, og hvilke konsekvenser de har.

Øvrige fordele ved en energioptimering

En af de helt store fordele er, at du får en meget flottere bolig, for nyt tag og nye vinduer løfter i dén grad udseendet på ethvert hus eller lejlighed, og får det til at fremstå velholdt og i høj kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på energioptimering

Hver dag laver vi energioptimeringer på ejendomme i København og resten af Storkøbenhavn, og vi mødes af glade og tilfredse kunder.