Energioptimering i København og resten af Storkøbenhavn

Energioptimering er en investering

Hvis du vælger at få lavet energibesparende foranstaltninger på din ejendom, er der faktisk mange penge at hente i tilskud.

JVS Tømrer A/S har solid erfaring med at laver energioptimeringer og foretage forskellige løsninger, der hver især giver en energibesparelse. Ofte resulterer dette samtidig med, at du får et langt bedre indeklima, ligesom din bolig stiger i værdi. Ovenikøbet medfører mange af de tiltag, vi laver ved energioptimering, at boligen faktisk bliver meget pænere at se på.

Så alt i alt er der mange fordele ved en energioptimering:

 • Væsentlig økonomisk besparelse på energiomkostningerne
 • Bedre indeklima
 • Værdistigning i boligen
 • Flottere udseende med f.eks. nye vinduer, dørenyt tag eller facaderenovering

Spar penge i dag - få et uforpligtende tilbud på energioptimering

Ring og hør mere om dine muligheder for energioptimering og besparelser eller for et uforpligtende tilbud - ring på telefon 26 66 16 66.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på glade kunder 

Vi lever af glade kunder. Derfor er det vigtigt for os, at potentielle kunder kan se tidligere kunders tilfredshed.Klik ind på vores profil på Håndværker.dk og læs mere om os samt se alle vores anmeldelser.

Vi dækker hele Storkøbenhavn

Få tilskud på din energioptimering

Energioptimering kan udløse tilskud og fradrag, idet der er mulighed for at få tilskud fra både energirenoveringspuljen, som er en del af Energispareaftalen og for at trække udgifter fra i SKAT.

Fra Energirenoveringspuljen kan private husstande få tilskud til:

 • Nye energivinduer og døre
 • Hulrumsisolering
 • Loftisolering
 • Skift til varmepumpe
 • Nyt oliefyr
 • Skift fra gasfyr
 • Ny varmtvandsbeholder
 • Ny cirkulationspumpe
 • Skift af radiatortermostater

Det betyder, at du kan få et tilskud, hvis du i forbindelse med energioptimering skifter til mindre energiforbrugende varmekilder, nye vinduer/døre, efterisolering, LED-belysning samt mange andre CO2-besparende foranstaltninger. Du kan læse mere om tilskud ved energioptimering her.

Energioptimering kan trækkes fra i SKAT

Med det genindførte håndværkerfradrag kan udgifter til arbejdslønnen ved de håndværksydelser, der er forbundet med energioptimering, fratrækkes i SKAT. Det kan du læse mere om her.

Optimér prisen og indeklimaet i din bolig med en energioptimering

JVS Tømrer A/S har mange års erfaring i udskiftning af vinduer og døre samt tætning af facade og energibesparende foranstaltninger i form af nyt tag eller isolering i kælder for blot at nævne nogle eksempler.

Ud over de helt åbenlyse økonomiske fordele får du også en bolig med et bedre indeklima efter en energioptimering. Når kulde og fugt ikke kan trænge ind i dit hus, og du samtidig holder varmen inde, uden at huset bliver for tæt, vil du mærke, at huset er bedre at opholde sig i.

Hvis du er i tvivl om, hvad der konkret kan laves af energioptimering på din ejendom, rådgiver vi dig gerne om de forskellige muligheder, og hvilke konsekvenser de har.

Øvrige fordele ved en energioptimering

En af de helt store fordele er, at du får en meget flottere bolig, for nyt tag og nye vinduer løfter i dén grad udseendet på ethvert hus eller lejlighed, og får det til at fremstå velholdt og i høj kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på energioptimering

Hver dag laver vi energioptimeringer på ejendomme i København og resten af Storkøbenhavn, og vi mødes af glade og tilfredse kunder.