Nye døre & vinduer

Et nyt sæt vinduer og døre forbedrer ikke bare din boligs helhedsudtryk, de åbner også døren for, at du kan forny dit hjem og fylde det med mere sollys og liv.
Kontakt osBook møde

Nye vinduer og døre er en enestående mulighed for at forny din boligs udtryk

Udskiftning af gamle vinduer og døre, og montering af noget nyt og mere passende, er nogle gange alt der skal til for at genoplive en ældre bolig og få den til at se ud som ny. Er udskiftningen af din boligs vinduer og døre dit næste skridt mod din drømmebolig, så står JVS A/S klar til tjeneste.

Hvad end du har af ønsker til vinduer og døre, har vi materialerne og erfaringen til at hjælpe dig med at indfri din drøm, for når det kommer til kvalitet og service, tager vi kun fra øverste hylde.

Gennem vores mange år i branchen har vi nemlig løst tømreropgaver og udskiftet og monteret et stort udvalg af vinduer og døre for vores kunder i København, Frederiksberg, Brønshøj og i hele Storkøbenhavn

ny tilbygning, tilbygning under opførsel, udbygning
ny tilbygning, tilbygning under opførsel, udbygning

Energirigtige døre og vinduer til dig

Da din families trivsel i dit hjem og din boligs fremtidige værdi altid er vores førsteprioritet, udskiftet vi altid dine gamle vinduer og døre til energirigtige løsninger.

Med nymonterede og energirigtige vinduer og døre fornyer du ikke bare din boligs helhedsudtryk og forbedrer dens energioptimering, du sænker din generelle varmeregning og sikrer dig, at din familie får langt et sundere indeklima.

Derfor rådgiver vi dig også gerne om den bedste løsning, så du bliver glad for det endelige resultat. Vi har bl.a. en leverandøraftale med Outrup Vinduer & Døre, der leverer energirigtige og kvalitetssikrede vinduer og døre til fornuftige priser.

Vi står gerne for hele opgaven, ligesom vi også leverer materialerne – du behøver derfor ikke at tænke på noget. Det vigtigste for os er, at det bliver en fleksibel løsning, så du kan spille ind med dine idéer og tanker, ligesom vi bidrager med vores faglige ekspertise.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 26 66 16 66 eller via formularen.

Hvorfor nye døre og vinduer?

Nye døre og vinduer – inklusiv nye karme – tjener flere formål.

Mange nævner æstetikken som en væsentlig faktor, men der er især for vinduerne også en økonomisk faktor: Nye vinduer kan nemlig nedsætte energiforbruget betragteligt og på den måde tjene sig hjem over tid.

Du har med andre ord to rigtig gode grunde til at overveje udskiftning af vinduer og døre.

Døre og vinduer – priser

Prisen på døre og vinduer afhænger af antal, materialer og tidsforbrug.

Nye døre og vinduer laves ofte i forbindelse med en totalentreprise, hvor prisen ikke er umiddelbart synlig. I disse tilfælde vil du dog hos os få en udspecificering af, hvad døre og vinduer har kostet.

Ønsker I en udskiftning uden for en samlet entreprise, kan det selvfølgelig også sagtens lade sig gøre.

Det eneste du skal gøre for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre er, at kontakte os.

ny dør, dør, nye døre