Renovering af gulv eller nyt gulv

Ønsker du et flot og slidstærkt laminatgulv, et indbydende og rustikt trægulv eller måske et moderne lamelparketgulv?
Kontakt osBook møde

Et flot nyrenoveret gulv kan puste liv i gamle omgivelser

Dit hjems unikke stemning og særprægede charme udspringer fra få af husets primære elementer. To af de stemningsskabende og livgivende elementer er husets vægge og lofter. Men det mest essentielle – og på samme tid mest undervurderede element – er dit gulv. Et gammelt nedslidt gulv med falmende farver, hakker og ridser er derfor ikke til at ignorere, da det tærer markant på din boligs samlede udstråling. Det er dog naturens gang, at gulve med tiden lider slid. Derfor står vi alle sammen på et tidspunkt, og skal tage stilling til om vores gulv skal renoveres.

Et flot nyrenoveret gulv kan puste liv i gamle omgivelser, og kan være med til at redefinere hele rum. Et slidt og kedeligt rum kan med lidt kærlighed, ny maling og et flot nyt gulv blive helt nyt at se på.

ny tilbygning, tilbygning under opførsel, udbygning
ny tilbygning, tilbygning under opførsel, udbygning

Gulvrenovering – et nyt gulv du kan regne med

Ønsker du et flot og slidstærkt laminatgulv, et indbydende og rustikt trægulv eller måske et moderne lamelparketgulv? Så er JVS Tømrer A/S det perfekte match til dig. Vi tager ansvaret for hele opgaven, så du ikke skal gøre andet end at nyde synet af dit nye flotte gulv. Dit gulv bliver lagt med omhu og kærlighed, da alle vores medarbejdere er glødende talenter inden for deres fag. For at sikre os, at dit nye gulv holder længe og uden reklamationer, arbejder vi udelukkende med kvalitetsmateriale fra vores loyale grossister.

Vi lægger bl.a. gulve i følgende materialer:

  • Træ
  • Laminat
  • Lamelparket
  • Parket
  • Massive gulve

Kontakt os hvis du trænger til nye gulve

Vi dækker København, Frederiksberg, Brønshøj og hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Hvis du således ønsker et uforpligtende tilbud , er du velkommen til at kontakte os på telefon: 26 66 16 66 eller via formularen.

Hvad koster et nyt gulv?

Et godt og stort spørgsmål, som der ikke just er et direkte svar på.

Sagen er, at der er mange forskellige faktorer, der spiller ind i prisen.

Først og fremmest afhænger prisen på nyt trægulv selvfølgelig af gulvets størrelse. Materialevalget har også meget at sige for den samlede pris, ligesom forskellige gulvtyper er hurtigere – og dermed billigere – at lægge end andre.

For at få give dig en klar og eksakt pris på et nyt gulv, beder vi dig kontakte os, så vi kan komme forbi og give dig et uforpligtende tilbud.

Praktisk om nyt gulv

Lægning af trægulv er ikke simpelt. Først og fremmest er det vigtigt, at træet er afklimatiseret – ellers kan det “slå sig” og give et ujævnt resultat. Håndværket skal også være i orden for at undgå større og mindre problemer. Vi tager hånd om både ovennævnte aspekter og indkøb af materialer for på den måde at sikre det bedst mulige resultat.

Vi lægger nye gulve i hele København og kører op til ca. 50 km fra centrum. Er du i tvivl om, om vi dækker dit område, kan du altid kontakte os. Læs også: tømrer København.