Totalrenovering i københavn

Familie. Tryghed. Glæde. Tre ord til at beskrive drømmehjemmet. Vi har kun brug for et ord til at beskrive den bedste vej til at indfri drømmen: Totalrenovering.
PrisberegnerKontakt os

Virkeliggørelsen af dit drømmehjem

Renovering af din lejlighed eller hus er ikke bare en renovering. Det er virkeliggørelsen af dit drømmehjem, som hver evig eneste dag, skal danne ramme for din families lykke og trivsel. Et kompleks og personligt projekt. Som kræver at du overlader dit hjems fremtid i fremmede hænder.

Derfor er der naturligvis umådeligt meget på spil – både økonomisk og personligt. Med de rette mennesker ved roret, bliver drømmen let til virkelighed. På samme tid kan et tvivlsomt valg, sende dig ud i et søvnløst boligmareridt.

JVS A/S er tripple vinder af prisen: “Hovedstadens Bedst Anbefalede Hovedentreprenør” (2020, 2021 & 2022) med 150+ 5-stjernede anmeldelser. Derfor ved vi, at du har alt for meget på spil, til at turde løbe risikoen, ved at vælge intet mindre end de mest erfarne hænder og kompetente hoveder, til dit hjems total renovering.

Her på siden har vi derfor gjort meget ud af, at give dig al den nødvendige information, du som kvalitetsbevidst boligejer har brug for, til at træffe den rette beslutning, ifm. din total renovering.

ny tilbygning, tilbygning under opførsel, udbygning

Derfor skal du vælge os som totalentreprenør 

 

Loyaliteten

Vores leverandører har været med os, fra start. Uden deres professionelle service, stod vi her ikke i dag. Dengang var vores omsætning en brøkdel af, hvad vi i dag lægger hos vores leverandører som mellemstort entreprenør- og byggefirma. Ikke desto mindre har de altid været hjælpsomme, fleksible og ikke mindst afgørende for vores succes. Dét synes vi skal belønnes med fortsat samarbejde.

Servicen

Når vi en sjælden gang får akut brug for materialer eller værktøj. Mens vi er ude hos kunden. Skal vi have det leveret med det samme. Vi skal kunne komme videre og afslutte sagen rettidigt.

– Ikke i morgen.

Kvaliteten

Der er ikke meget ved en flot træterrasse, der fremstår medtaget efter første sæson.
Eller en hammer, der knækker efter at have slået 100 søm i. Fænomenalt håndværk kræver fænomenale materialer. Derfor er kvaliteten af vores materialer ikke noget vi eller vores kunder; ønsker at gå på kompromis med.

nyt køkken, køkken, renovering af køkken

Hvad er dine muligheder?

Der kan være mange grunde til, at du har truffet beslutningen om at springe ud i en totalrenovering. Måske er det på tide, at gammelt bliver til nyt, eller måske ser du blot muligheden for at få mere ud af mindre. Hvad end der ligger bag dit ønske om en totalrenovering, er der én ting, der står sikkert. Du har besluttet, at det er nu, det skal ske. Derfor står du nu overfor nogle vigtige valg, om hvordan du ønsker at gribe total renoveringen af dit hjem an. Det er tunge overvejelser, som kræver, at du tager dig ordentligt tid.

Vi lever af at levere kvalitet til vores talrige kunder – ikke hastværk. Af samme grund ønsker vi heller ikke, at du tager nogle forhastede beslutninger. Tag dig derfor god tid til at overveje alle dine muligheder.

De vigtige valg

Om du har en ældre bolig, der har brug for et nyt pust liv, eller om du blot ønsker at få mere ud af dine kvadratmeter i din nye bolig, er en totalrenovering spækket med potentiale, og mulighederne er tæt på uendelige.

En totalrenovering i samarbejde med os, er en lærerig proces gennemsyret af tæt dialog og gensidig tillid.

Ud fra dine specifikke behov finder vi sammen frem til de rette løsninger til alle projektets mange elementer, såsom: ruminddeling, interiør, materiale og energioptimering.

Ruminddeling

Ønsker du at optimere brugen af din boligs eksisterende kvadratmeter, så du får mere ud af, hvad du allerede har? Så kan du med stor fordel overveje, at ændre på boligens ruminddeling. Det giver dig også en enestående chance, for at sætte dit helt eget præg på dit hjem. Så det kommer til at passe endnu bedre til dig og familiens behov og ønsker.

Materialer

Når du vælger JVS Tømrer A/S til totalrenovering af enten lejlighed eller hus, er det fordi, du ønsker det bedste, du kan få. Som kvalitetsbevidst totalentreprenør og tømrer er det lige så vigtigt for os, at kvalitet og pris hænger sammen. Derfor udvælger og anvender vi nøje de rette materialer til den rette pris.

Vi sørger for, at de bliver håndteret af kompetente hænder og kloge hoveder. Så du får det bedst mulige resultat.

Interiør og indretning

Interiør og indretning er en vigtig del for mange, derfor er det altid klogt, at overveje grundigt, hvordan evt. ændringer kommer til at påvirke boligens udtryk, og dermed din indretning.

I de talrige år, vi har været i branchen, har vi set og udført det meste. Med tiden har vi mestret kunsten i at bygge nyt fra gammelt. Selvfølgelig uden at ofre hjemmets originale og særlige charme.

I praksis betyder det, at du ubekymret kan slippe fantasien løs. Vores tilgang til totalrenovering er nemlig simpel: Alt kan lykkes. Hvis bare ressourcerne er til det.

Hvis du ønsker at udforske de utallige muligheder inden for interiør og indretning, en totalrenovering kan give.

Så prøv Roomsketcher’s smarte plantegningsværktøj og se mulighederne med dine egne øjne.

Energi og bæredygtighed

En totalrenovering af dit hus eller lejlighed er et kompleks og givende projekt, som giver dig et væld af enestående muligheder. En af disse enestående muligheder: er at energioptimere din bolig. Når du nu alligevel står overfor en større renovering; vil vi klart anbefale: en grøn investering som denne. Der er nemlig mange penge at hente i energioptimering. Der er ikke kun æstetiske fordele ved energioptimering af vinduer. Når du udskifter dine vinduer med lavenergivinduer, får du også følgende mærkbare fordele:

 • En lavere varmeregning. så du har flere penge ved hånden hver måned.
 • Et bedre indeklima til dig og dine nærmeste.
 • Optimal isoleringsevne. så du bruger mindre i varme.
 • Værdistigning i din bolig. hvis du en dag ønsker at sælge.
 • Miljøvenlig med lavere energiforbrug. så du både skåner miljøet og din pengepung.

Er dine vinduer mere end 10 år gamle; er sandsynligheden for at du kan spare penge ved at skifte dem til lavenergivinduer: overvejende stor. Rent økonomisk set, er nye vinduer måske en mindre tilsætning. Men følelsen af at få de helt rigtige vinduer; er svær at slå. Uanset om du er til naturlige materialer og lys. Eller det moderne minimalistiske look; med sorte stålrammer og selvfølgelig alt i mellem. Læs også om Nye døre og vinduer.

Praktisk om Totalrenovering

Totalrenoveringer og større ombygninger er komplekse projekter med mange mennesker involveret.

Derfor er det meget naturligt, at du har mange bekymringer, når du står og skal vælge håndværkere.

I et samarbejde med JVS A/S kan du lade dine bekymringer falde til jorden. Når det kommer til håndværkere, vælger vi kun fra øverste hylde. Alle vores tømrersvende og lærlinge bliver regelmæssigt efteruddannet: for at leve op til vores- og dine høje forventninger. Læs mere om vores håndværkere her.

Uanset om du skal have totalrenoveret et hus, en lejlighed eller et sommerhus; koordinerer og varetager vi hele projektet.
På den måde du kan slappe af med tanken om, at alt bliver håndteret professionelt.

Virkeligheden er, at totalrenoveringer er utrolig komplekse.
Det er et enormt stort logistisk puslespil, der skal gå op.

Står du derfor med ønsket om en totalrenovering; er det værd at vide, at der i langt de fleste tilfælde er en stor håndfuld forskellige håndværkerfag involveret.

For at det ikke skal ende i kaos, kræver det et solidt overblik og velovervejet planlægning.

Hvorfor vælge en Totalentreprenør?

Det er de færreste boligejere, der vælger at stå for det hele selv.
Og med god grund:

For så venter tømreren på mureren. Der ikke kan komme videre, før elektrikeren har været der. og han skal ind i mellem det, VVS’eren laver. Og hvad med maleren?

Det er nemt at miste overblikket. Og endnu nemmere at miste penge. Hver eneste fejl bliver nemlig betalt i ventedage og spildtid. og det vil utvivlsomt kunne ses på den endelige regning. Det er det, vi sørger for ikke sker.

Slip for besværet omkring din totalrenovering, og lad os klare al koordinering og planlægning med fagfolk og materialer. Vi sætter en stor ære i at hjælpe dig med at indfri din boligdrøm. Vi går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Når du indgår i et samarbejde om en totalrenovering af din bolig med
JVS Tømrer A/S, varetager og koordinerer ejer og projektleder
Jon Vig Schlichting hele forløbet personligt.

Det gør han, fordi vi lever af lykkelige kunder og exceptionelt håndværk. Det er den absolut bedste måde, at sikre os, at alt forløber gnidningsfrit og du får din drøm indfriet.

nyt køkken, køkken, renovering af køkken

Når du skal renovere et hus eller lejlighed, er der mange ting at være opmærksom på

Med en større ombygning kan en boligs helhedsindtryk forandres radikalt.

Du skal derfor overveje, om de ændringer du har i tankerne, vil forbedre og øge værdien af dit hus. – Eller om det vil ændre for meget af husets oprindelige charme og stil.

Derfor kan du med fordel overveje; hvilke materialer der passer godt ind til både din vision og dit hus.

Vi kan sagtens tages med på råd.

Det er desuden de færreste totalrenoveringer, hvorpå der ikke skal udbygges; eller der på en anden måde øges antallet af m² i boligen, som kræver en byggetilladelse.

Desuden er en af vores vigtigste opgaver, at sikre, at du er tryg gennem hele byggeprocessen.

Når vi står for renoveringen af dit hjem, er du ikke kun i trygge hænder i forhold til kvaliteten af vores arbejde.

Men vi holder også den aftalte tidsplan og pris.

Du kan med fordel prøve vores prisberegner her på siden for et prisestimat.

lærling, tømrer, kvinde, bygger tilbygning

Håndværkerne

Du skal ikke spørge mange boligejere, hvordan det er at finde pålidelige håndværkere. For der er nogen, der insisterer på, at:

“Det er umuligt at finde pålidelige håndværkere i Danmark”.

Det er en sætning, du ofte hører i håndværkerbranchen.
Ikke blot hos kunderne, men også hos håndværksmestrene.

Her vi er næsten enige. Det er nemlig ikke en leg, at finde gode håndværkere. Det er faktisk virkelig udfordrende, men ikke just umuligt.

Det ved vi med sikkerhed.

Siden 2014 har vi ansat 11 fænomenale medarbejdere.

Herunder de 14 glødende håndværkstalenter.
Der i skrivende stund dagligt, løser både små og store håndværksopgaver hos vores kunder.

Her tænker du måske: “Hvordan finder i dem?”.

Vores proces er simpel:

Vores indehaver, ejer og projektleder, Jon Vig Schlichting sammen med
HR og adm. ansvarlige: Helle, varetager personligt alle ansættelser.
Deres øje for detalje, gode manérer og arbejdsomme karakter.

Hvilket er grundlaget for vores gode ry i branchen og er med til at sikre, at renoveringen af dit hjem, kun håndteres af de dygtigste og mest talentfulde hænder i faget.

Læs mere om JVS-holdet her.

Samarbejdspartnerne

For at sikre konsistent og kvalitet igennem hele dit byggeprojekt, bruger vi som udgangspunkt egne håndværkere.

Det sker dog, at vi anvender en eller flere underleverandører til specifikke opgaver, skulle behovet opstå.

Det er samarbejdspartnere, som vi har arbejdet sammen med i mange år, som vi ved deler samme passion for kvalitet som os.

Det har dog ingen betydning for dig.
Vi tager fuldt ansvar for vores underleverandører.

Skulle der mod al forventning opstå uhensigtsmæssige situationer med en underleverandør, ordnes alt fra vores side af, så du ikke mærker noget af det.

Materialeleverandørerne

For mange i byggebranchen er det en selvfølge at anskaffe materialer til de laveste listepriser fra byggemarkederne.
På den måde maksimerer håndværkerne deres fortjeneste.

Det er ikke en tilgang eller attitude, vi deler her hos JVS A/S.

Vi udvælger og køber alle vores materiale hos bl.a.:

 • Kastrup Vinduet.
 • Outrup Vinduer.
 • Johannes Fog.
 • Bygma,
 • Københavns listefabrik mm.
Hvad med naboerne?

Som håndværksfirma er vi gæster i dit hjem. Det er et skrøbeligt og tillidskrævende forhold. Som vi er meget opmærksomme på at værne om. Selvom vores største fokus er: at hele byggeprojektet forløber gnidningsfrit, så du får en god oplevelse. Det er dog er ikke kun dig og dine behov, vi tager hensyn til.
Hele renoveringsperioden; skal også være en positiv oplevelse for dine naboer.

 • For at gøre oplevelsen så positiv som muligt, tager vi bl.a. hensyn på følgende måder:
 • Varsling af hele renoveringen via opslag i opgang.
 • Almindelig høflig optræden og overholdelse af alle husregler
 • Støjende arbejde lægges så vidt muligt på almindelige hverdage i tidsrummet 8-15.
Tidshorisont

Vi påtager os nye opgaver i takt med, at vi modtager underskrevne kontrakter. Det betyder, at det tidligste tidspunkt, vi kan starte på, afhænger af tidspunkt for underskrift.

Forinden er en periode, hvor detaljerne bliver vendt.

Vi har en fast proces, der skal være med til at sikre at du er tryg gennem det hele. Og ikke mindst fordi, at vi ved at processen virker. Så vi ikke overskrider tidsplanen.
Generelt kan det dog siges, at vi typisk skal have en underskrevet kontrakt ca. 2 måneder før opstart.

Selve byggeperioden; altså den periode, hvor din bolig er under renovering; svinger ligeledes. Som en tommelfingerregel: tager en lejlighedsrenovering hos os: ca. 3 måneder fra opstart til overlevering. Den aktuelle byggeperiode i et givent tilbud; er dog naturligvis altid tydeligt udspecificeret.

Læs også om tilbygning.

Sammenlægning
af lejligheder

Sammenlægning af lejligheder: dvs. at omdanne to lejligheder, typisk på samme etage; til én samlet lejlighed – bliver mere og mere populært.
Selvom sammenlægning af lejligheder kan ligge i den dyre ende prismæssigt. Fører det – i vores erfaring – til umådelige flotte resultater, der er hele investeringen værd.

Hvis du derfor står over for en familie-forøgelse, eller blot ønsker mere plads; og nabolejligheden er til salg, er dette en oplagt og fantastisk mulighed for dig.

Når du sammenlægger to lejligheder, får du chancen for at lave et nyt lækkert og ekstra stort rum i boligen.

Hvis køkkenerne i de to lejligheder støder op mod hinanden, er det oplagt at lave ét stort lækkert køkken med f.eks. plads til kogeø. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Er det derimod badeværelserne, der støder op mod hinanden; er det alle tiders mulighed for at få en afsondret bruseniche, så du ikke – som de fleste andre københavnere – skal tage bad i din håndvask.

Overvejer du at sammenlægge to lejligheder, kan du med fordel overveje følgende:

 • Før du laver for mange planer, skal du have tre tilladelser på plads.
 • En tilladelse fra din andels- eller ejerforening.
 • En tilladelse fra kommunen.
 • En byggetilladelse fra kommunen.

Her kan du se processen for: hvordan du søger om byggetilladelse.

Hvordan forløber en totalrenovering eller ombygning?

 

Tilbudsfasen

Projektlederen kommer ud og besigtiger til et møde, på adressen hvor renoveringen ønskes. Hvor der bl.a. også bliver talt om forventninger til projektet, tidsplan og budget. Du modtager tilbuddet senest 14 dage efter mødet.

Aftaleindgåelse

Når du har accepteret tilbuddet, samt tids- og betalingsplan.
Laver vi en kontrakt som bl.a. indeholder startdato og slutdato, som du skal underskrive; inden vi går i gang.

Udførsel

Under udførsel: vil der være løbende kommunikation mellem dig og projektlederen. Vi står selvfølgelig for koordineringen; af de forskellige fagfolk. Så det ikke bliver din hovedpine.

Overdragelse

Når renoveringen er færdig laver vi en overdragelse, hvor vi gennemgår det hele. Skulle uheldet være ude; og der er noget af det vi har lavet der skal udbedres, sørger vi for at dette sker indenfor 14 dage.

Få et estimat på hvad dine renoveringsdrømme koster

badeværelse, nyt badeværelse