Totalentreprise i København, på Frederiksberg og resten af Storkøbenhavn

Mange års erfaring i totalentreprise

Står du med en større renovering eller en totalentreprise? JVS Tømrer A/S holder overblikket for dig.

Hvorfor vælge os til din totalentreprise?

Hvis du står med behovet for en totalrenovering, betyder det oftest, at der er flere eller mange håndværkerfag i spil, og det kræver overblik og god planlægning.

Du kan vælge selv at stå for det hele. Men – så venter tømreren på mureren, der ikke kan komme videre, før elektrikeren har været der, og han skal ind i mellem det, VVS’eren laver. Og hvad med maleren? Det er nemt at miste overblikket, og det kan koste dyre ventedage og spildtid og både forsinke og fordyre din totalrenovering.

Slip for besværet og lad os stå for din totalrenovering, så klarer vi al koordinering og planlægning med fagfolk og materialer. Og du skal kun henvende dig ét sted, og har kun én kontaktperson. Hos JVS Tømrer A/S er din kontaktperson ejer og tømrermester Jon Vig Schlichting selv, som altid selv bevarer henvendelser og koordinerer forløbet.

Ring og hør mere eller for et uforpligtende tilbud på telefon 26 66 16 66 eller ved at skrive i kontaktformularen.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på glade kunder 

Vi lever af glade kunder. Derfor er det vigtigt for os, at potentielle kunder kan se tidligere kunders tilfredshed.Klik ind på vores profil på Håndværker.dk og læs mere om os samt se alle vores anmeldelser.

Vi dækker hele Storkøbenhavn

Mange entrepriser i en totalrenovering

JVS Tømrer A/S står for totalrenovering af både små og større projekter, lige fra den mindre renovering af et enkelt rum til en renovering af hele huset. Så hvad enten det er renovering af badeværelse, køkken, bryggers, stue, entré, loft, værelser, eller alle rummene, har vi den erfaring og ekspertise, der er nødvendig for et godt resultat.

Vi stiller samme høje kvalitetskrav til vores samarbejdspartnere som til os selv – og de fagentrepriser, der er aktuelle ved en totalrenovering er oftest:

  • Arkitekter
  • Tømrer
  • Snedker
  • Murer
  • VVS’er
  • ingeniører
  • Elektriker
  • Maler
  • Tagdækker
  • Anlægsgartner

Ved en totalrenovering er det os, der står for al kontakt og koordinering mellem de forskellige dygtige samarbejdspartnere ,vi har, så hele din totalrenovering kan forløbe så nemt og gnidningsløst som muligt.

Totalentreprise med fleksibilitet

Vi beskæftiger os både med køkkenrenovering, badeværelsesrenovering, renovering af lejlighed og hus og meget mere. Derfor skal en totalrenovering ikke nødvendigvis laves på én gang, ligesom du måske kun ønsker dele af huset renoveret. Vi tilbyder den fleksible løsning, du har brug for, og står klar med råd og vejledning til, hvordan en totalrenovering kan skrues sammen uanset hvilket omfang, du ønsker, den skal have på kort og på længere sigt.

Det kalder vi totalrenovering med fleksibilitet.

Konkurrencedygtige priser i hele Storkøbenhavn

Hver dag starter vi tømrerbilen op og kører ud i Brønshøj, på Frederiksberg og i København, og vi kommer naturligvis gerne forbi dig for at drøfte dine planer for og ønsker til en totalentreprise i høj kvalitet og til en fornuftig pris.