Udskiftning af døre og vinduer i hele Storkøbenhavn

Trænger dine døre og/eller vinduer til en kærlig hånd?

Hos JVS Tømrer A/S har vi løst et væld af tømreropgaver for kunder i København, Frederiksberg, Brønshøj og andre byer i hele Storkøbenhavn. Derfor har vi en stor erfaring på området, hvor vi både udskifter gamle med nye, ligesom vi også reparerer på de eksisterende, når der er behov for dette.

Energirigtige døre og vinduer til dig

Når vi udskifter vinduer og døre, skifter vi altid til en energirigtig løsning, hvilket gør, at du sparer masser af penge i det lange løb.

Derfor rådgiver vi dig også gerne om den bedste løsning, så du bliver glad for det endelige resultat. Vi har bl.a. en leverandøraftale med Outrup Vinduer & Døre, der leverer energirigtige og kvalitetssikrede vinduer og døre til fornuftige priser. 

Vi står gerne for hele opgaven, ligesom vi også leverer materialerne – du behøver derfor ikke at tænke på noget. Det vigtigste for os er, at det bliver en fleksibel løsning, så du kan spille ind med dine idéer og tanker, ligesom vi bidrager med vores faglige ekspertise.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 26 66 16 66 eller via formularen.

Hvorfor nye døre og vinduer?

Nye døre og vinduer - inklusiv nye karme - tjener flere formål.

Mange nævner æstetikken som en væsentlig faktor, men der er især for vinduerne også en økonomisk faktor: Nye vinduer kan nemlig nedsætte energiforbruget betragteligt og på den måde tjene sig hjem over tid.

Du har med andre to rigtig gode grunde til at overveje udskiftning af vinduer og døre.

Døre og vinduer - priser

Prisen på døre og vinduer afhænger af antal, materialer og tidsforbrug.

Nye døre og vinduer laves ofte i forbindelse med en totalentreprise, hvor prisen ikke er umiddelbart synlig. I disse tilfælde vil du dog hos os få en udspecificering af, hvad døre og vinduer har kostet.

Ønsker I en udskiftning uden for en samlet entreprise, kan det selvfølgelig også sagtens lade sig gøre.

Da det kræver fremmøde på adressen at give en eksakt pris på vinduer og døre, har vi dog ikke listepriser, men giver jer i stedet et personligt tilbud - kontakt os blot for en aftale.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på glade kunder 

Vi lever af glade kunder. Derfor er det vigtigt for os, at potentielle kunder kan se tidligere kunders tilfredshed.Klik ind på vores profil på Håndværker.dk og læs mere om os samt se alle vores anmeldelser.

Vi dækker hele Storkøbenhavn