Nyt tag

Trænger dit tag til en kærlig hånd?
Book mødeKontakt os

Få nyt tag i København, på Frederiksberg og resten af Storkøbenhavn

Hos JVS A/S klarer vi et væld af tømreropgaver, og dette inkluderer også, hvis du trænger til et nyt tag.

Vi kan stå for hele opgaven, hvilket giver dig en vis tryghed, da det dermed kun er én kontaktperson at holde styr på. Vi udfører stort set alt tagarbejde, og hvis der skal udføres arbejde i zink eller kobber, samarbejder vi med en yderst kompetent blikkenslager. Dertil kommer, at vi også kan stå for hele fagentreprisen, og vi er altid klar til at give råd om materialer og valg af den rigtige løsning.

Med et nyt tag sparer du penge på varmeregningen

Vi foretager også isolering, hvilket kan spare dig for masser af kroner og øre. Derudover stræber vi også efter at levere energirigtige løsninger, hvilket både gavner din pengepung og miljøet. Vi udfører denne type arbejde i forbindelse med et nyt tag og en reparation af det eksisterende, og vi laver også kviste og karnapper – det hele er op til dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nyt tag Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller mere information, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 66 16 66 eller via formularen.

nyt tag, udførelse af nyt tag
nyt tag, udførelse af nyt tag

Nyt tag – pris

Vi kommer ikke uden om, at prisen er den største enkeltstående hindring for at få lagt nyt tag. Prisen på nyt tag rammer typisk 6 cifre, og det kan for mange virke som en stor og uoverkommelig udgift. Der er dog flere faktorer, der kan gøre et nyt tag til en attraktiv mulighed. Først og fremmest kan et nyt tag finansieres via friværdi, og derudover er der ofte store årlige besparelser at hente – se energioptimering – lige som huset kan stige i værdi og blive lettere at sælge på et senere tidspunkt.

Nyt tag – regler og bestemmelser

En ny tagkonstruktion er underlagt en række regler og regulativer, som vi af pladshensyn ikke vil gå yderligere i dybden med her.

Vi understreger dog, at vi har dybdegående kendskab til alle regler og bestemmelser på området, så I altid får en fuldt lovlig og langtidsholdbar løsning.

Praktisk om nyt tag

I praksis er udtrykket “nyt tag” ikke helt dækkende, da løsningen bygges op omkring det eksisterende tag. Når taget står færdigt, vil taget dog have fået et helt nyt look.

Valg af tegl er selvfølgelig fuldt ud jeres beslutning – I kan frit vælge mellem alle materialer på markedet. Har I brug for en professionel vurdering, står vi altid klar til at rådgive om både æstetik og praktiske forhold.

Vi laver nye tage på det meste af Sjælland med fokus på hovedstadsområdet – København og Frederiksberg.

nyt tag, færdig