Træterrasse → Beregn prisen på den nye terrasse her!

Hvad koster en træterrasse? Find ud af det her: 

Nyd sommeren med en ny træterrasse

Hos JVS Tømrer A/S udfører vi træterrasser i alle størrelser og former.

Mange danskere har en træterrasse for at få det maksimale ud af de gode temperaturer om sommeren, hvor selve terrassen kan være centrum for afslapning, måltider og gode stunder.

En træterrasse til lige netop dit behov og budget

Vi sørger altid for at have en god, indledende dialog, hvor vi får afklaret, hvilke ønsker der er til den nye træterrasser, da træterrasser kan laves på mange måder. Vi spørger derfor altid ind til kvalitet, træsort og meget mere til inden vi påbegynder vores arbejde.

Vi rådgiver med vores faglige ekspertise, så vores træterrasser vender rigtigt i forhold til solen. Tilmed tager vi højde for læhjørner og meget mere når vi arbejde med træterrasser og lignende tømrerprojekter.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din nye træterrasse

Hvis du vil høre mere om træterasser og om hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på 26 66 16 66 eller via formularen.

Vi udfører opgaver i København, Frederiksberg, Brønshøj og hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

 

Ny træterrasse pris

Prisen på en ny træterrasse ligger ikke fast, men afhænger af blandt andet materialevalg, størrelse og grundens beskaffenhed.

Selv om prisen på træterrassen naturligvis er en særdeles vigtig faktor, vælger de fleste kunder andet og mere end den billigste løsning.

Det giver god mening, ikke mindst fordi en træterrasse ofte en en god investering, der øger husets værdi og letter et eventuelt salg.

At give en eksakt pris på en træterrasse kræver fysisk fremmøde på adressen - vi kan dog ofte estimere investeringens størrelse på forhånd, så kontakt os endelig, hvis I overvejer ny terrasse i træ.

Materialevalg

Træterrasser kommer i en række træsorter, hvoraf de mest populære er eg og lærk.

Træsorterne har forskellige egenskaber, men valget af materialer sker ofte på baggrund af personlig præference - nogle foretrækker den klassiske træterrasse i eg, mens også lærk er et meget populært valg.

I sidste ende er valget selvfølgelig op til jer, men vi er ikke bange for at give vores mening til kende, både håndværksfagligt og æstetisk.

Processen for træterrasser

Overvejer I ny terrasse, kan det være rart at vide, hvordan processen forløber.

Som med vores øvrige arbejde er første skridt i processen en uforpligtende gennemgang af mulighederne på jeres bopæl. Herefter udføres projekteringen - i tæt samarbejde med jer - hvorefter arbejdet påbegyndes.

I er undervejs i tæt kontakt med byggelederen, således at eventuelle fejl og mangler forebygges bedst muligt.

Når tiden kommer til overlevering, er jeres terrasse 100% klar til brug, og I får selvfølgelig grundig vejledning i brug, vedligehold og rengøring af terrassen.

Læs også: renovering af hus.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på glade kunder 

Vi lever af glade kunder. Derfor er det vigtigt for os, at potentielle kunder kan se tidligere kunders tilfredshed.Klik ind på vores profil på Håndværker.dk og læs mere om os samt se alle vores anmeldelser.

Vi dækker hele Storkøbenhavn