Renovering af lejlighed i hele Storkøbenhavn

Skal du have renoveret din lejlighed?

Renovering af din bolig kan føles som et stort og uoverskueligt projekt. Renovering af lejlighed kan være ekstra udfordrende, fordi der også skal tages hensyn til alle de naboer, der naturligt er lige rundt om én og vil kunne blive påvirket af larm mm. JVS Tømrer A/S har mange års erfaring i renovering af lejligheder.

Vi står for renovering af lejlighed uanset opgavens størrelse

Vi har solid erfaring med renovering af lejlighed, og der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan lave – bare vi overholder lovgivningen
– det kunne f.eks. være:

Vi rådgiver gerne om de muligheder, der er, måske kan vi komme med et par løsningsforslag, du ikke selv havde set?

Ring for et uforpligtende tilbud på telefon 26 66 16 66 eller via formularen.

Læs også om totalrenovering og renovering af hus.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på glade kunder 

Vi lever af glade kunder. Derfor er det vigtigt for os, at potentielle kunder kan se tidligere kunders tilfredshed.Klik ind på vores profil på Håndværker.dk og læs mere om os samt se alle vores anmeldelser.

Vi dækker hele Storkøbenhavn

Gnidningsfrit byggeprojekt - så kan du også holde dig gode venner med din nabo

JVS Tømrer A/S varetager altid renovering af lejlighed i overensstemmelse med de regler, der er på området, så der ingen sure miner bliver. Vi har stor forståelse for de andre beboere i lejlighedskomplekset eller ejendommen. Derfor bliver der selvfølgelig også taget hensyn  til f.eks. arbejdstider, strøm, lukning for vand osv., så du ikke starter med at blive uvenner med dine naboer allerede ved indflytning.

Du skal jo både være glad for resultatet efter din renovering af lejlighed, men du skal også helst kunne se naboerne i øjnene og møde dem med et smil og god samvittighed efterfølgende. 

En løbende dialog er vores primære fokus

Vi sætter stor pris på en god dialog, så vi kender dine forventninger, inden vi går i gang med renoveringen. Hos os møder du udelukkende dygtige håndværkere, der bruger de bedste materialer og sætter en ære i at yde dig den bedste kundeservice.

Sammen med dig laver vi en plan for, hvornår vi gør hvad, og naturligvis altid til en aftalt pris. Vi samarbejder med de dygtigste håndværkere inden for andre fagområder, så det, vi ikke kan klare som tømrer eller snedker, planlægger vi gerne med f.eks. murer, maler, VVS’er og elektriker. På den måde kan du slappe af og vide, at du kun skal holde kontakten til ét sted.